当前位置: 首页 > > > > 2016年职称英语理工类完形填空:练习题二

2016年职称英语理工类完形填空:练习题二

时间:2015-10-29   来源:京华网校

        京华网校为大家提供2016年职称英语理工类【完形填空】练习题,内容仅供大家参考,本校还给大家提供职称英语视频课程辅导,大家可以去试听。

                                                                 An Intelligent Car

  Driving needs sharp eyes,keen ears,quick brain,and coordination(协调)between hands and the brain.Many human drivers have all(51)and can control a fast-moving car.But how does an intelligent car control itself?

  There is a virtual(虚拟的)driver in the smart car.This virtual driver has"eyes,""brains,""hands"and"feet,"too.The minicameras(52)each side of the car are his"eyes,"which(53)the road conditions ahead of it.They watch the(54)to the car's left and right.There is also a highly automatic driving(55)in the car.It is the built-in computer,which is the virtual driver's"brain."His"brain"(56)the speeds of other moving cars near it and analyzes their positions.Basing on this information,it chooses the(57)path for the intelligent car,and gives instructions to the "hands"and"feet"to act accordingly.In this way,the virtual driver(58)his car.

  What is the virtual driver's best advantage?He reacts(59).The minicameras are bringing(60)continuously to the "brain."It completes the processing of the images within 100 milliseconds.(61),the world's best driver needs at least one second to react.Besides,when he takes(62),he needs one more second.

  The virtual driver is really wonderful.He can reduce the accident(63)considerably on expressways(高速公路).In this(64),can we let him have the wheel at any time and in any place?Experts(65)that we cannot do that just yet.His ability to recognize things is still limited.He can now only drive an intelligent car on expressways.

  51.A.these B.them C.this D.that

  52.A.in B.above C.to D.on

  53.A.change B.observe C.improve D.meet

  54.A.police B.traffic C.pets D.trees

  55.A.button B.door C.system D.activity

  56.A.calculates B.reaches C.gathers D.reduces

  57.A.different B.narrow C.same D.right

  58.A.stops B.finds C.controls D.selects

  59.A.quickly B.cleverly C.virtually D.safely

  60.A.ideas B.news C.memory D.images

  61.A.so B.However C.Besides D.Therefore

  62.A.action B.role C.decision D.notice

  63.A.investigation B.prevention C.rate D.report

  64.A.case B.method C.manner D.file

  65.A.expose B.warn C.hope D.wish

  答案:

  51.A  52.D  53.B  54.B  55.C

  56.A  57.D  58.C  59.A  60.D

  61.B  62.A  63.C  64.A  65.B

  京华网校为您提供职称英语教材,辅导资料,面授课程培训等等,大家想了解或者有什么疑问可以咨询我们在线的老师,更多职称英语信息请点击京华网校

 


推荐课程:

上一篇:2016年职称英语理工类完形填空:练习题五

考试提醒

距2017年考试时间预计

报考指南更多+

考试简介
报名时间
考试时间
考试题型
考试内容
考试用书
免考规定
成绩查询
成绩有效期
考试级别
合格标准
证书领取

精品课程更多+

京公网安备110102001261 京ICP备15015401号-1